Costa de Almeria Costa Blanca Costa Brava Costa Calida Costa de la Luz Costa del Azahar Costa del Sol Costa Dorada Costa Tropical Costa Verde Costa del Maresme Straat van Gibraltar

Costa Verde

De Costa Verde is gelegen aan de noordkust van Spanje. De Costa Verde is letterlijk vertaald de Groene kust. En deze kust doet zijn naam eer aan. Door de vele regenval in dit gebied is de natuur erg groen. Een vakantiehuis aan de Costa Verde is een veelzijdige bestemming en u zult volop kunnen genieten van de mooie natuur.

In het Westen van de Costa Verde liggen de prachtige wijngaarden van Riax Baixas. Deze streek staat bekend om haar droge witte kwaliteitswijnen. Hiernaast is het kustgebied Rias Altas een aanrader. Deze kust bestaat uit ruige en hoge kliffen afgewisseld met mooie baaien.

De wereldberoemde stad Santiago de Compostella is zeker de moeite waard om te bezoeken. Deze stad is een belangrijk Christelijk bedevaartsoord en vele pelgrims eindigen hun voettocht in Santiago de Compostella. Er zijn veel bezienswaardigheden in deze stad, vooral kathedralen en paleizen met godsdienstige waarden. Een bezoek aan deze stad is zeker de moeite waard.

Costa Verde is omringd door mooie groene natuur en typisch Spaanse steden. Tijdens een vakantie aan de Costa Verde is er voor ieder wat wils en zult u zich geen moment vervelen!